HÄR SITTER JAG OCH ÄR SNYGG…

Godmorgon alla fina!
Då ska vi väl köra tisdag så småningom, men måste vi ha så bråttom?;)
Ja här sitter jag och är snygg tycks lille Thedor tycka.
Ja visst gör han det och visst är han fiiiiiin?!
Smått full i skratt i går när jag fotade det fina hänget från Indiska för att visa er och tipsa om, så 
satte sig den unge herren mitt framför, med blicken riktad mot kameran:)
Han vet att motivet ofta är just…..himself!=)
Just nu tänkte jag dock i första hand visa er vad jag hittade på Indiska och då satte han sig där med bara den självklarhet som en westie vid namn Theodor kan ha=)
Hänget är i alla fall väldigt fint i cremebeige och förgyllde ljuslampetten 🙂

Då kör vi tisdag vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

10 Comments

  1. Hänget var tjusigt men hunden, å den hunden! Alltså någon gång i livet ska jag ha en westie:) Våra ”stackars” vovvar har också fått vara fotomotiv många gånger för visst blir bilden direkt lite finare om en gosig hundnos finns med:)

  2. Vilken goding! Hoppas att du haft en fin start på veckan. Här fortsätter ju ledigheten för både mig och mannen i några dagar till. Förresten, vilken fantastisk urna som skymtar i bakgrunden! Kram

  3. Hej på dig!Jag har En önskan, att få sig dig med klänningen från Indiska, har en likadan men den sitter inte helt OK.Så visa den på SNÄLLA!!!!Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *