EN ANING AV TURKOS…

Hallå pinglor!
Vad gör man en kall vinterlördag?
Man kan inreda lite hemma och plocka om efter julen:)
Ja så värst länge väntade jag ju inte på att plocka fram lite turkosa toner, och det känns fräscht nu!
Stannar kanske inte så länge, då jag och färger brukar ha korta förhållanden😉
Vitt helt klart och delvis svart är min bas och ibland bryter sig några andra nyanser in.
Fint just nu och det piggade upp ena delen av det stora vardagsrummet. Just för att det är så rymligt kan man nästa dela upp färgnyanserna i varsin ände av rummet.
Kudden har en del av er sett förut, den kommer från Indiska men jag gillar den mycket. 
Indiska har verkligen mycket fina inredningsdetaljer:)
Det behövs inte mer än en kudde, ett litet keramikfat och ljust turkosa ljuslyktor för att få det lilla fräscha lyftet.
Vi har just ätit en god pasta med smarrig pastasås med kräftstjärtar och i kväll är jag helt ensam hemma….superskönt ibland, nu blir det Moi som väljer film!:)
Ost, kex, ett glas rött och lite romantisk komedi blir super!
Ha en mysig fab lördagkväll tjejer!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

12 Comments

  1. Vad fina saker och fint med färg. Indiska har fina saker.. Ja det kan vara gott med lite vin, inte så dumt..Ha en bra kväll.. Maria..

  2. Fräscht med turkost och vitt. Snyggt!Jag får lite medelhavskänsla av turkost.Ha en skön lördagkväll.Kram Anna – Mitt hus på landet

  3. Jaa ibland är det kul att ta in en liten färg till som man sen kan byta efter säsong! Jättefint med turkost, det har jag aldrig haft! Din nya header är superfin!Skönt att få välja film själv!Kram Helena

  4. Håller med de andra. Turkost känns fräscht. Här får dock det våriga vänta ett tag. Gillar inte vintern men älskar denna tid för alla tända ljus.Kram

  5. Så fint och vårfräscht med lite turkosa inslag i ditt vackra hem!!Kul med lite förändrign ibland :)Kramar Bella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *