NYA UTMANINGAR & UTLOTTNING AV FINA HÅRVÅRDSPRODUKTER FRÅN PAUL MITCHELL

Fint hänge från Bazaar Coffee & Home

Godmorgon!
Är ni pigga och vakna idag?
Galet vad mörkt det är, skönt att få upp alla stjärnor snart.
Dagen innehåller jobb med nya utmaningar, sååå kul!;)
Ett intressant möte med i em och träffa nya bekantskaper, det gillar jag! 
Funderade på om orken finns kvar sen i kväll att baka lussebullar? Ser att det är många som redan har startat upp med det….frågan är om de blir kvar i frysen här eller försvinner för snabbt! 😉
Nu kära läsare ska ni få chansen att delta i en fin utlottning!
 
I samarbete med Paul Mitchell så har du möjlighet att vinna hårvårdsprodukter 
och något av de här 2 fina paketen!
♥ Super Strong Schampoo & Balsam. Värde ca 500.-
♥ Awaphui Wild Ginger Moisturizing Lather Schampoo & Keratin Cream Rinse . Värde ca 650.-
Finfina paket så skynda er in och gilla Paul Mitchell på FB och 
skriv en kommentar i kommentarsfältet om du vill vara med!
Jag använder en del produkter från Paul Mitchell nu och är supernöjd!
Det som är TOPPEN med märket är att de stödjer
Föreningen Djurens Rätt
och har aldrig testat sina produkter på djur 
och kommer aldrig att göra, det gillar jag mest av allt!:)
Jag drar 2 st lyckliga vinnare på
fredag 23/11 kl 12.00:)
Lycka till!
Dags att rusa!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

17 Comments

  1. Självklart vill jag vara med! Mitt torra hår skulle behöva bra produkter och suveränt att det inte är testat på djur!Ha en spännande dag, lova att berätta!Jag gillar på fb också!kram Helena

  2. vill självklart vara med och tävla .. alltid roligt att testa nya produkter. Pkt 2 verkar passa mitt hår .. :)klickar gilla på fb direkt Kram/Millasmirakel

  3. Såklart man vill vara med;)) Måste också rusa till kvällskonferens, men gillar på fb senare ikväll ♥♥ Puss å kram/ Fia

  4. Åhhh, självklart vill jag vara med, håret är ju så trist denna tiden på året! Hoppas på tur!Ha en fortsatt fin kväll.Kraaam Anna

  5. Jamen vad trevligt =) Jag har just nu världens problem med håret, det är super elektriskt… hoppas de här produkterna kanske kan råda bot på det. Nu gäller det att hålla tummarna. Kram på dig min sköna.

  6. Jag vill vara med och tävla och finfint med att det inte är testat på djur.Susanne Josefsson

  7. Snubblade n här av en slump när jag googlade på mysiga sovrum ochöttes av denna tävling. Jag har testat många frisörmärken men faktiskt aldrig denna. Har dock oljan från P.Mitchell till topparna som jag avgudar. Det skulle vara kul att tvätta håret med dessa. Kram från Uppsalamaddeee_k@hotmail.com

  8. Jag vill gärna vara med och tävla! Här har du en som verkligen skulle behöva vinna ngt superduperaktigt för håret. Men det jag behöver är nog ett mirakel.. Har två täta graviditeter och amningar bakom mig och håret är för sorgligt. Urtunnat och torrt med korta tofsar här och var.Hur som helst, tusen tack för en jättefin och inspirerande blogg! Jättekul med alla tips och inspo både när det gäller kläder och inredning!Kram Anna-Märta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *