NYA UTMANINGAR & UTLOTTNING AV FINA HÅRVÅRDSPRODUKTER FRÅN PAUL MITCHELL

Fint hänge från Bazaar Coffee & Home

Godmorgon!
Är ni pigga och vakna idag?
Galet vad mörkt det är, skönt att få upp alla stjärnor snart.
Dagen innehåller jobb med nya utmaningar, sååå kul!;)
Ett intressant möte med i em och träffa nya bekantskaper, det gillar jag! 
Funderade på om orken finns kvar sen i kväll att baka lussebullar? Ser att det är många som redan har startat upp med det….frågan är om de blir kvar i frysen här eller försvinner för snabbt! 😉
Nu kära läsare ska ni få chansen att delta i en fin utlottning!
 
I samarbete med Paul Mitchell så har du möjlighet att vinna hårvårdsprodukter 
och något av de här 2 fina paketen!
♥ Super Strong Schampoo & Balsam. Värde ca 500.-
♥ Awaphui Wild Ginger Moisturizing Lather Schampoo & Keratin Cream Rinse . Värde ca 650.-
Finfina paket så skynda er in och gilla Paul Mitchell på FB och 
skriv en kommentar i kommentarsfältet om du vill vara med!
Jag använder en del produkter från Paul Mitchell nu och är supernöjd!
Det som är TOPPEN med märket är att de stödjer
Föreningen Djurens Rätt
och har aldrig testat sina produkter på djur 
och kommer aldrig att göra, det gillar jag mest av allt!:)
Jag drar 2 st lyckliga vinnare på
fredag 23/11 kl 12.00:)
Lycka till!
Dags att rusa!

17 reaktioner på ”NYA UTMANINGAR & UTLOTTNING AV FINA HÅRVÅRDSPRODUKTER FRÅN PAUL MITCHELL

  1. vill självklart vara med och tävla .. alltid roligt att testa nya produkter. Pkt 2 verkar passa mitt hår .. :)klickar gilla på fb direkt Kram/Millasmirakel

  2. Jamen vad trevligt =) Jag har just nu världens problem med håret, det är super elektriskt… hoppas de här produkterna kanske kan råda bot på det. Nu gäller det att hålla tummarna. Kram på dig min sköna.

  3. Snubblade n här av en slump när jag googlade på mysiga sovrum ochöttes av denna tävling. Jag har testat många frisörmärken men faktiskt aldrig denna. Har dock oljan från P.Mitchell till topparna som jag avgudar. Det skulle vara kul att tvätta håret med dessa. Kram från Uppsalamaddeee_k@hotmail.com

  4. Jag vill gärna vara med och tävla! Här har du en som verkligen skulle behöva vinna ngt superduperaktigt för håret. Men det jag behöver är nog ett mirakel.. Har två täta graviditeter och amningar bakom mig och håret är för sorgligt. Urtunnat och torrt med korta tofsar här och var.Hur som helst, tusen tack för en jättefin och inspirerande blogg! Jättekul med alla tips och inspo både när det gäller kläder och inredning!Kram Anna-Märta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *