FINA SAINT TROPEZ

Hallå oktobermåndag!
Ny vecka och full fart som startade med en lång PW på fm här!
Skönt som bara den:)
Lite jobb vid datorn nu och sen ett möte och hälsa på stora A på landet i eftermiddag:)
Har ju glömt att visa er den här godbiten och tipsa om den!
Har haft den här snygga tröjan från Saint Tropez ett tag nu men den finns nog i nätbutikerna än.
Prisvärd snygg med cremevit stjärna på grå botten. Gillar den mycket!
Tyvärr får ni inte se den på just nu när jag samtidigt har struttat runt i träningskläderna än 
med hårinpackning i håret och dammsugaren i ena handen:)
Njut av måndagen nu! 🙂

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *