SOMMARENS LÅNGKLÄNNINGAR

Varför inte bjuda på en sommarkombo till?=)

Sommarens långklänningar är mina favoriter och den här svarta sköna saken

från Indiska är förra sommarens, men lika aktuell i år. Kombinerad med cremefärgat lite större halsband, cremefärgade mockastövlar och till kvällen, Odd Mollys fina virkade topp ovanpå;)
Nu är det kalasdags igen!;)
♥ Adela ♥

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Så fin som vanligt. Här sunkades omkring i bikini hela dagen nästan och nu är det myskläder som gäller. Ha det så trevligt ikväll, klem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *