URSÄKTA SOMMAREN….

…..MEN VAR ÄR DU???
Godmorgon!
Är det fler än jag som undrar var sommaren är?!
Nu är jag lite trött på kyla och regn…Nu vill vi ju ha SOL och VÄRME eller hur?
Det jag också gärna skulle vilja ha är den ursöta turkosa klänningen från Indiska och Tine K fina stråväska med Peacemärket på, å så fint ihop till stranden!
Just nu verkar det betydligt lättare att fixa klänningen och väskan än sommarens återkomst…
Om vi hoppas alla kanske den kommer, vad tror ni?=)
Välkomna med mina nya följare! Härligt att se er!
Nu är ni hela 147 st och ni har väl sett att ni kan gilla
House of Adela på Facebook med och hänga med mig där?=)
Önskar er en toppendag!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

  1. Ja jag undrar också vart solen är? Ska vi inte få någon sommar? Jag vill också ha ngn fin sommarklänning! Har en liknande väska från H&M som ser minst lika fin ut, den får duga!Ha en bra dag!Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *