SOMMARINSPIRATION & NYFRISSADE

Godmorgon!
Har ni sett sååå härlig sommarinspiration från Indiska?
Nu har de öppnat sin webshop med och öppningserbjudande är 20 % 25-27 april, 
och det finns så mycket frestande!
Har ni sett de Tusen & En Natt inspirerade parasollerna då?!
O my….finns hos Tofsar & Ting vars foton jag lånat här. Så galet fina!!
Har planer på att få till min nya balkong lite i det stuket, a lá Marrakesh….Mmmmm så fint.
Hittade en stor fin lykta igår till balkonggolvet som ni ska få se.
Så snygga så man dör en smula…..;)
Så blev vi nyklippta i går både Theodor och jag;) Inga förändringar på mig, jag vill ha mitt långa hår, så jag ser bara till att hålla det fräscht med klippningar och inpackningar. Dagens var Odd Mollys fina Wigwam.
Före & Efter….ja vilken skillnad! Men så var den lille busen igenväxt med. Har varit svårt med tider och att få det att passa med arbete m m. Hundtrimmaren Lena är mycket duktig och fullbokad ofta. Dagens skratt fick jag igår med när ”tuffa Theodor” fick träffa Lenas söta minigris Tiffany=) En brun ursöt dam på ca 15 kg. Hon muffade lite åt lille T som blev helt skräckslagen och efter det så fick inte Tiffany ens en blick av honom….han totalnonchalerade henne;D
Söt som socker blev han i alla fall…som en valpis igen;)
Dags för dagens bravader!
Vad får ni se senare;)
Ha en fin dag nu vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

12 Comments

  1. Men ohhh så fina ni blev båda två..nyfrissade..och den där wigwamen från odd molly har jag också, trivs jättebra i den..Såå fina parasoller, spännande att få se din nya balkong sen..Kraaam Anette

  2. Ååååå vad fina ni blev .Nyfrissade och fina.Ååååå vilka snygga parasoller,håller med dej att det är så man dör…….Ha en skön torsdag goa vännen.Kram Rita ♥

  3. Så fin ”efter-bild”! 😉 Klipper han sig på samma ställe där jag lämnade Leia, måntro?För övrigt tror jag det kommer bli så läckert i ditt nya hem! Tänk vilken nystart – få planera och göra allt efter de förutsättningar som finns (och verkar toppen) och helt från början! Lycka till! Det ska bli skoj att följa den utvecklingen! Kram, J

  4. Åhh så fina parasoll! Jag ska ju också ha samma tema som du fast i poolhuset, men det här parasollet skulle passa utmärkt utanför!Snygga blev ni båda två efter frisörbesöket!Jag härmar dig lite i mitt inlägg men länkar till dig!Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *