PEACE I HOUSE OF ADELAS VARDAGSRUM & LITE WESTIE

Hallå godingar!
Tusen tack för era tips i mitt förra inlägg! 
Är det någon man kan lita på så är det ER!=)

I väntan på trevligt fikabesök så fotade jag lite idag…
Tänkte ni skulle få se en ny fin kudde i soffan från Madame Stoltz från fina
Snyggelisnygg att blanda lite med, jag tror jag har fått kuddmani;) 
Kuddarna hoppar runt lite varstans i huset nu.

Här kommer lite bilder från vårt vardagrum.
Inga dramatiska förändringar, saker byter mest plats;)
Den observante ser att just nu finns ingen matta och det saknar jag på ett sätt…Men med 12 tassar i huset och en och annan teenagers så är det skönt att bara kunna dammsuga fritt och fixa när det behövs. Djur är djur och det dras in, det vet alla, så då får man vara utan fina dyrgripar på golvet.;)
Den svartvita förvaringskorgen från Butiken i Höganäs är fin på golvet bredvid DAYkudden…
Lite mer helhetsbild…
På den gamla auktionspigtittaren har killarnas fina gamla pjukks fått ta plats….Jag gillar dem massor och båda har trippat runt i dem…inköpta på Öland för ca 20 år sen;) Söta och fint minne.
Snyggt med lite svart till det vita på det gamla skåpet…en mindre variant av förvaringskorgen.
DAY & Indiska på schäslongen…
Jag bara ääääälskar den fina lampskärmen från Tine K! Det måste bli en till senare…;)
Nostalgi i det vita skåpet…Barnen när de var små i svarta ramar och även några olika kuvert och frimärken i ram med brev från pappa till mamma när han besökte alla världens hörn….;) Minnen…han dog för 12 år sen.
Spetsar i form av en marängsöt tunika på skåpet tillsammans med svartvita foton på killarna…
Så här ser det ofta ut när jag bloggar! En liten dam vill vara med så hon sitter på en stol bredvid mig=)
Sen vilar hon huvudet lite ibland på bordet…;) Sötnosen!
 När jag städar och fixar åker det mesta med!=) I går var det dags för Theodors mjukisdjur att tvättas;D IKEA gosedjur är det ABSOLUT bästa leksakerna! Inget hårt, inget som kan lossna, du kan tvätta dom och billiga! Här är hans favorithög….
 …som han hade lite svårt att släppa igår här de skulle torka…ha ha…lille token!
Men vaaaaad i hela världen…..ser han ut att tänka!;D


Stor kram till er, nu ska jag fixa vidare!

16 reaktioner på ”PEACE I HOUSE OF ADELAS VARDAGSRUM & LITE WESTIE

  1. Åhhh vilken fin kudde! PEACE är just vad jag behöver idag. Det har hänt så mycket tråkigt runt mig dom sista dagarna:( Men denna kudde gjorde mig glad och fick mig till att tänka på just fred och godhet. Fina bilder på en fin blogg ♥kram CC

  2. Sv; Hahahah jag däöööööör vad kul! Det hade jag velat se. Du som liksom nonchalant svarar i en gigantsik, rosa retro-lur 😛 Obetalbart! Kan du fiolma nästa gång..snälla fina vackra du 😉 Lovar att inte visa för ngn 😉 Du har så otroligt vackert hem, älskar det! Vill bara ha en sådan vit byrå/skåp själv, älskar älskar älskar! Och kuddar, det kan man aldrig ha för många av..så sant som det är sagt 😉

  3. Vilka fina bilder du tagit på ditt jättefina hem. Go hund du har 😉 Visst är det roligt att fota de små liven. Mina katter brukar få ställa upp rätt ofta … älskar det kanske inte lika mycket som din hund dock *haha* Ha det jättegott. Kram Malin

  4. Åhhh..helhetsbilder. Så fint du har det, verkligen! Lite så som jag också gillar. Hoppas solen skiner lika fint på dig idag som den gör här i skåneland. Klem

  5. Hahahaaaa…heeej!Hhahahahaaa…de är allt för söta dina små risgryn..;)Theodor är sååå söt där han sitter o väntar på djuren….Sally leker väldigt sällan med gosedjur…kanske ska testa ikeas…de kanske är roligare…;)Vad fint du har det i vardagsrumet. Ombonat, feminint, personligt…snyyyyggt!!Ha en fin dag!Kram Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *