BARA FÖR ATT…

Hallå lördageftermiddag!
Galet lugn skön lördag än…kanske det blir lite jobb framåt kvällen.
Roar mig med bildredigering och lyssnar på gamla godingar på Spotify, så kul man kan ha där och roa sig en stund. Lyssnat en del på härliga ABBA…får en så skön känsla i kroppen av att höra dom;)
Konstaterar i dag att detta är mitt 1002 inlägg!
Oj vad tiden går, men det är lika roligt att blogga idag, om inte ännu roligare, som när jag startade för snart 2 år sen.
I dag kommer det lite pics här som bara är knäppta bara för att…det är så roligt!
Kan fota lite överallt ofta när jag ser en vinkel eller ett motiv och då kan det bli bara så här hemma med;)
Ha nu en fortsatt skön lördag vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

6 Comments

  1. Hej vännen . Skönt med en lungn lördag:) här har det varit raka motsattsenMåla måla måla:)Du visar alltid så fina bilder . Även dessa du bara inlåt av;)Kramkram>3nettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *