EN LILLY OF SWEDEN VINNARE & ODD MOLLYREOR ÖVERALLT

Hej underbara vänner!
Oj, oj nu hinner jag inte riktigt med!
För mycket jobb på en gång och för mycket annat…kul men bloggen kan få lida någon dag;) Så även mina hälsningar hos er andra härliga bloggare! Läser de flesta i farten men att skriva en hälsning hinner man inte alltid med…ja ni vet ju också hur det är!
All fin Odd Molly rea som finns lite överallt nu gör mig smått crazy! Jösses vad mycket fint det finns till bra priser nu! Men det är ju fel månad?! Nu vill jag ju köpa julklappar till mina killar och till en del andra, mina egna önskemål får vänta. Dock har jag FYNDAT en darling av dem överst som jag trånat efter=) Kan ni gissa vilken?;)
Jag har ju dragit en vinnare med av den fina Lilly of Sweden scarfsen och armbandet
Den lyckliga är:

MIA

Med bloggen
GRATTIS TJEJEN!
Maila mig din adress så kommer vinsten;)

I dag har jag jobbat hela dagen så nu dricker vi lite glögg och ska äta en god middag!
I kväll sen blir det JULSHOW i gen; )När man har jobbat med den vill man gärna vara med och ta del av det roliga.

I kväll är även The Moniker med på scenen!
Jag säger det igen: Lilla Eksjö kan!:)

Önskar er alla en toppenkväll ni med!

KRAM

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

11 Comments

  1. Förstår precis hur det är. Ibland hinner man bara inte med. Blir nästan avtrubbad av alla reor. Men dina tre favoriter skulle jag nog också kunna tänka mig. Tror nog att det är blusen du slagit till på eller kanske kjolen…Du skulle vara supersnygg i alla tre :)Ha en fin kvällKram/Vivvi

  2. Jag kan nog också tycka det är lite fel månad med så mycket rea, för min del blir det mest att handla julklappar till andra:) Lika roligt det tycker jag.Jag gissar på Rosanella.Ha så kul på julshow!Kram

  3. Vet exakt hur du menar..Jag får ta sådana dagar ibland..hinner helt enkelt inte med mig själv ibland:))) Stor julkram till dig lilla pinglan där:))

  4. Ja också att jag har svårt att hinna med bloggen och kika in hos andra nu. Jag håller också igen nu då det måste bli de andra som får julklappar nu och jag har köpt så mycket till mig själv men det är svårt när reorna haglar tätt.Jag tror det är blusen:)Kram!

  5. Hej!jag tror att det är kjolen, tycker att den skulle passa dej perfekt! trevlig helg!Kram Minna

  6. Jag tror också det är kjolen du införskaffat=))Ja julklappar ja, samma snurriga tankar varje år här. Vem ska ha vad? vad önskar sig vem? Men det löser sig =))Ha en fin dag!Kram Fia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *