VINN DIN EGEN JULKLAPP FRÅN LILLY OF SWEDEN!

Hej alla fina läsare!

 Nu har du chansen att vinna en julklapp till dig själv!;)
I samarbete med
LILLY OF SWEDEN presenterar
jag den här fina tävlingen!

Just DU har nu chansen att vinna den här ursnygga scarfsen i bruna toner och det fina armbandet i svart skinn som du virar runt handleden!

Lämna en kommentar här eller maila mig vad du skulle
önska se mer av hos Lilly of Sweden!
(Länkar du blir jag extra glad, men det är inget tvång)
Dragning sker Fredag 9/12 kl. 20.00
KRAM

11 reaktioner på ”VINN DIN EGEN JULKLAPP FRÅN LILLY OF SWEDEN!

  1. Hej, känns ju löjligt att ens försöka, men det är klart jag är med och så länkar jag så kanske någon mer hamnar hos dig och din fina blogg och så en fin tävling förståss:D Kram CHristina

  2. Haha ja jag försöker igen att vara med i en tävling! Man vet ju aldrig, plötstligt händer det! Ja vad skulle jag vilja se mer hos Lilly tro…Snygga mössor och vantar kanske!Håller tummarna!!www.pippsan.bloggo.nu

  3. Åh vad fin, vill gärna vara med=)Lilly Of Sweden har jättefina saker, gillar deras kläder men skulle gärna sett lite mer olika plagg som tex koftor som kan användas till deras vackra klänningar!Kram

  4. Hej,härligt med en ny tävling.Klart jag vill vara med .Du har en så fin och inspirerande bloggJulhälsningar Helene Holmström

  5. Brukar kika in hos dig för att bli inspirerad. Otroligt vackra bilder du lägger ut! Klart jag vill vara med och få chansen att vinna någon av dessa läckerbitar.Kram Susanne

  6. Jag vill vara med ! Tycker att Lilly of Sweden kan tillverka börsar/”hand”väskor man kan ha nycklar mobil pengar/kort i . I skinn eller tyg . Med rolig bling eller utan ! Håller mina två tummar ! kram/Nina mail: ninavoros@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *