GRATTIS LINDA!

Hej tjejer!

Dragningen av den lilla fina skridskoprinsessan gjordes i går kväll!
Det är ”Lindornas” tid det här=)
I går var det ytterligare en Lindas tur, nämligen den här LINDA!

Stort grattis till dig härligt sköna böna!
Maila mig din adress så kommer den med posten;)
Kramar

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *