NYMÅLADE MÖBLER PÅ PLATS & LINE BY MARIAS SNYGGA KOMBINATION

Tokgillar den här snygga kombination från Line by Maria
Hallå alla kvällspigga;)
Nu är hela mitt hem upp och ner när jag adventspyntar och jag har samtidigt fått hem mina nymålade fina möbler ikväll! Ooo vad jag är nöjd!!=)
Det superfina månbordet är på plats, ni ska få se i morgon när jag kan fota i dagsljus!
Mitt gamla loppisskåp inköpt för 200 kr och nu nymålat blev såååååå fint! Önskar jag hade haft ett very big livingroom så jag kunde ha haft det där, men nu får det en fin plats på hallen på övervåningen. Pics på det kommer senare med. Tänk vad man kan göra med gamla möbler!;) I love it!
Dagens smycke idag är den här fina kombon från Line by Maria!
Den är verkligen toppenfin ihop, många har undrat när jag burit den var den är inköpt;) 

Nu ska jag fortsätta min ommöblering;)
♥

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *