LILLY OF SWEDEN & VINN HENNES UNDERBARA SCARFES!

Hallå sköna söndag!
Sovmorgon är inte så tokigt eller vad säger ni?;)

I dag presenterar jag i samarbete med LILLY OF SWEDEN en tävling där just DU har den fina chansen att vinna den toksnygga scarfsen på bild!

Underbart snygg och jag är tokig i min!
Var med i utlottningen och berätta helt kort i kommentarsfältet nedan eller maila mig på
varför du gillar LILLY OF SWEDENS  produkter!=)
Dragning sker
Lördag 26/11 kl 21.00!
Så snygg och användbar året om!
 Den här superfina scarfsen är ytterligare en av mina favoriter från Lillys! Tillsammans här med ett toppensnyggt halsband i mörkbrunt med den fina ”tasseln” på;)
 Har ni sett, så snyggt i fästet!
Jag älskar ju armband, det har väl ingen missat?!;)
En ny favorit här i brunt skinn från Lilly of Sweden som du virar i flera varv runt handleden.
Passa på att önska er i julklapp nu ladies!=)

Önskar er en toppensöndag!
♥

14 reaktioner på ”LILLY OF SWEDEN & VINN HENNES UNDERBARA SCARFES!

  1. Lilly of Swedens produkter känns som vardagslyxiga med en touch som påminner lite om Afrika men ändå inte (oj vad flummigt det lät ;-)). Jag gillar verkligen jordfärgerna samt blandningen av tufft och romantiskt.Kram från Anette

  2. Jag tycker deras saker är så fina, känns lyxiga men till ett bra pris, samt en stil och ett sortiment som passar de flesta. Åsakristinelund66@hotmail.com

  3. Meeeen vilken läcker scarfs! Passar kanon bra till min nya vita jacka! Gillar Lillys produkter dels för att dom är snygga såklart. Men även för att en sketen undersköterska har råd att piffa till sig!!

  4. Jag tycker om Lilly of Sweden för att dom har hög klass på sina produkter till en billig peng. Deras nya budha halsband med träpärlor är helt underbart, jag använder mitt i stort sett vare dag, jag älskar Lillys produkter dom är enkla att bära till alla plagg:) kram Stina

  5. Lilly of Sweden lyckas blanda den fina, skira med den tuffa och djurrmönstrade sjalen,Buddahhalsband och vackra halsband,romantiska tunikor och tuffa väskor……….och dessutom till ett verkligt bra pris och kvalité!Kram Halvan

  6. Jag har heller inte hittat Lilly of Swedens fina produkter innan!! Glatt överraskad. hos Lilly kan jag verkligen unna mig lyxiga och fina accesoarer till verkligen bra priser. Sinnliga och kvinnliga detaljer men ändå så tufft och chict på samma gång! Som kinderegg;-) Letar just nu efter en svart scarf så denna vore underbart att få vinna. Tack för en härlig blogg! Kramis Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *