REAFYNDAR NI?

Godmorgon!
Sovit gott hoppas jag?
Är ni bra på att reafynda, sälja det ni inte använder osv?
Jag vet att en del tycker det är jobbigt att leta rea och ännu jobbigare att sälja det man inte använder eller behöver. Personligen gör jag det hela tiden…leta rea och hitta fynd är ju bland det bästa som finns tycker jag. Sälja via Blocket, Tradera eller genom våra bloggar (vi som har) är ju ytterligare ett väldigt bra sätt att tjäna pengar och kunna förnya sig.
Skinnjackan överst i finaste skinn från Cream kikade jag på många gånger förra vintern, men priset var högt. Hittade den tidigt i höst på kanonrea och min storlek fanns kvar! Det kallar jag rea när priset är långt under ordinarie. Jättefin modell och ännu mer aktuell i höst/vinter som har mycket skinnjackor i modet, både äkta och fusk med just päls i;) Wow, vilket FYND!=)
I stort sett allt jag lagt ut här i bloggen, på Blocket och på Tradera har jag fått sålt, det är så man lyckas köpa annat nytt utan att bryta nacken;) Gör det du med!
 När vi nu närmar oss advent så kommer det fram mer vitt igen hemma…som jag skrivit innan så gillar jag vitt, zink och grönt i form av mossa, vita hyacinter m m till advent och jul. Den här superfina kudden kommer från Indiska och modellen är så fin!
Små bollar i hörnen…;)
Vit och nästan lite silvrig…
Nu gryr en ny dag…Hoppas den kanske bjuder på lite sol;)
Jag ska hem och sova efter natten sen blir det spåret med de vita godingarna!
På lördag är det tjejmiddag med gamla
goda bästa vänner…jag längtar redan;)
Ha en toppendag vänner!
Hjärtan 2

7 reaktioner på ”REAFYNDAR NI?

  1. Jag håller med dig, det är riktigt skoj att se hur mycket man kan spara på att ”hålla ut” och leta. Det svåraste var i början när jag inte visste VART man skulle leta =) Men nu finns blocket och tradera som egna appar i iphonen hihih =)Den jackan är riktigt snygg, skulle mer än gärna äga en en dag =) Lyckliga du!!Visst är den här känslan fin att ha? Pirret skriker i magen på mig <3Kram Fia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *