EN DAGENS & ETT BUDGETTIPS TILL ER!

Tjingeling godingar!

 Nu blev det en mellandag igår och inget inlägg från mig…Lång dag med jobb och dagen idag har jag oväntat spenderat med min mamma på akuten då hon inte är bra. Förhoppningsvis piggar hon på sig nu. Värsta regnovädret och blåst har vi haft idag med så nu är hösten här…Ja, ja får vi bara SOl emellanåt ska vi nog överleva eller hur?=)

Min dagens ( i ett suddigt foto pga av skum morgon) idag var mörka jeansleggings, tunika från Saint Tropex, halsband från Ester Eleonora och svarta stövlar! Tunikan har den uppmärksamme sett förut, men både modellen, materialet och färgen är snygg;) Halsbandet är inlindade glaskulor i spets, känns lite ”romantiskt”.

Här ovan kommer mitt tips om en mycket snygg budgetvariant på en klassiskt snygg engelskinspirerad tweedkavaj! Den här hösten 2011 är det ju mustiga färger, päls och transparenter som gäller ! Mycket pälsjackor och pälsvästar, traditionellt flickiga blusar, Chanel-liknade shorts och just klassiska tweedkavjer. Tweeden ovan från Lindex har landat in i min garderob och är myyyycket snyggare på, än på galgen och bilden! En riktigt fin modell till ett par tighta jeans med höga stövlar eller ankelboots till. Superbra pris och snyggaste färgen…brunt är fint på hösten. Jag har även tänkte att sy på ärmlappar på armbågarna i mocka för ännu mer ”engelsk lantstil”;)

Nu botar jag min huvudvärk med kaffe och wienernougatglass…har hört att det ska vara nyttigt!….;) (fniss)

Ha en skön kväll och tänd mycket ljus i mörkret;)
Kram

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

  1. Hoppas att din mamma kryar på sej !Inte skoj när dom nära och kära är sjuka.Vad fin du var i lockigt hår passade dej kanon.Vad snygg tunika och bara så romantiskt halsband.Låter inget skoj med huvudvärk .Hoppas den går över :Ha en skön kväll Kram Rita ♥

  2. Vilken fin kavaj! Tror jag skulle behöva din hjälp med kläd inköp. Inte min starka sida. Nja lite finns det men det skulle behövas mer. Har snöat in på gubb keps occh till det skulle kavajen bli jätte fin med mina höga stövlar och jeans också!Tack för din mysiga och inspirerande blogg söta du!Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *