PÄRLGALGAR PÅ PLATS & OCH KAN NI TIPSA MIG?

Hallå i lördagen och VAR är solen?!

Snart dags för en långpromenad här, eller snarare så lång som den får bli med lilla B som bara får gå begränsat än…;) Synd att det fina vädret försvann!
Små förberedelser för mitt rum ska göras i ordning till något slags kombinerat gästrum/walk-in-closet. Det har avstannat lite pga av andra omständigheter som ni vet, allt kostar ju pengar;) Men så småningom ska det fixas, så än så länge planerar jag mest. Några fina grejer som de efterlängtade pärlgalgarna har dykt in ett gäng i alla fall, så fina de är! Kommer från Lisbeth dahl och är helt underbara!
 Vita väggar har ju rummet redan förutom en fondvägg som måste tapetseras om. Nu frågar jag ER härliga bloggläsare! Vad skulle ni tipsa om för fin tapet som skulle göra mitt gästrum/walk-in-closet till det romantiska snygga kryp in jag vill göra där???
Kom med förslag!;D
 Lite saker som ska flytta in senare…;)
 Den svarta järnsängen är kvar och ska vara…Ska bädda upp den med fluffigt snyggt påslakan, kuddar och plädar;)
 En passande tavla där med kanske?=)
 Det fina Olivträdet har fått flytta in nu…trivs nog bra i den helglasade altanförren.
Så kära vänner…Ni som är så bra på att ge tips
Fundera ut snygga tapetförslag, så blir jag jätteglad!=)
Önskar er en toppenlördag!
 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Vad kul att få planera en wic:) Jag har ett olivträd jag köpte i våras som står ute. Nu måste väl mitt också in, men hur vill trädet ha det? Kallt/varmt, torrt/fuktig? Hur gör du?Kram

  2. Hei søte du:) Er så glad for at lille B er bra igjen. De er helt snufsepufs de to søtingene dine:)Fine bilder og inspirasjon som alltid. Ja alt koster penger, har lyst på nye sko flere kjoler og pusse opp hjemme samtidig;) Er så utålmodig. Ha en super helg ,Klem .

  3. Jag har varit och kollat på tapeter till vårt vardagsrum i dag. Det finns mycket att välja på :-)Ett tips till dig är tapeterna från In Trade i kollektionen un bisou de mme pitou.Kram Annette

  4. Snyggt olivträd:)! Me like. Men alla oliv träd som kommer hem till mitt hus. Dör inom några veckor. Jag är inte helt vän med dom kan man säja:)!Kolla din mail:)kram CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *