LANTLIGT I HOUSE OF ADELAS KÖK & ETT DOFTTIPS

Godmorning!
Men titta SOL idag med!
Även om det inte är från klarblå himmel så är det varmt och solen är framme det mesta;)

Varmt välkommen mina nya följare med! Nu är ni 102 st! Vad roligt, känns som jag har 102 nya vänner i Bloggvärlden=)

Jag gillar ju den lantliga stilen som ni vet vid det här laget och den här korgwineväskan är en av mina favoriter i köket! Finaste rottinggrå färgen och med zinkskylten wine på och den härligt slitna axelremmen😉 Den hänger på min vitrindörr till skåpet med Greengate och andra sötsaker. Emellanåt får den följa med på picknic;)
 Som prydnad i dag ett fint underlägg från Miljögården…

 Nästan snyggast på hela korgväskan;)…den slitna remmen.
 En doft jag gillar som absolut inte är ny ute i butikerna men som jag tipsar om är YSL Cinema! Gillar man den lite söta, pudriga vaniljdoften är den här mumma…;)
Fin flaska såklart=)
Funderar på en utflykt i dag…hmmm…..får se vart den nyputsade bilen styr kosan;)
Önskar er toppengirls en lovely dag!

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Ja det är ju bara så härligt när solen skiner och det är fint väder.Vilken läcker korg.Bara så snygg.Härlig flaska med säker god och fräsch parfym.Ha en fin dag söta du .Kramar Rita ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *