ETT LOVELY DANSKT HEM…

…Så härligt och luftigt så klockorna nästan stannar….;)

Här bor Birgitta Wolfgang Drejer som till vardags plåtar världens mest exklusiva hem!
För första gången öppnar hon sitt hem nu för Sköna Hem där jag hittade detta reportage.
Skönt vitt, luftigt och mycket, mycket snyggt! Vissa saker är lite för moderna för min smak, men vilken tur att vi alla är olika=) Min dröm är att någon gång få ha en gammal våning med högt i tak…kan nog komma att bli sann faktiskt;)

Det danska huset går i romantisk gammaldags engelsk lantlig stil, på hela 260 kvadratmeter.Trädgården är helt fantastisk där massor av gamla rosor får växa vilt.

Gillar den lite smågalna rosa tavlan….riktigt cool!=)


Birgitta säger i reportaget att;
” Vi är en aktiv familj med barn och hund, så vårt hem får inte vara för ömtåligt.”
DET känner jag igen…med hundar, katt och två tonårssöner så kan jag bara hålla med…VITT är underbart, men ömtåligt skulle jag vilja säga. Hade jag inte haft tvättbara möbelöverdrag hade mitt vita hem inte fungerat med den här livliga hund/katt/söner/mamma-blandningen!;D

”Min” fantastiska gårdsveterinär ringde mig tillbaka på stört efter mitt telefonmeddelande idag som han alltid gör! Nu får lille T sina droppar redan på fm. Å han är guld värd! Blev jätteglad att höra att han är friskförklarad nu efter sin cancersjukdom=) Härligt, tänk att många faktiskt BLIR friska med…;)

Njut av dagen!=)

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

  1. Ja jösses vilka underbara hem det finns.Det är så att man bara vill flytta in rakt av.Imponerande att folk kan ha så fint hemma, trots att vi endast bara är två plus hund blir det rörigt på ‘två röda’/Carina

  2. Nä, det är nog inte min typ av hem… lite för kalt på något sätt (det kan vara det höga taket som alla verkar vara så förtjusta i).

  3. Hur vackert som helst–tänk att ha så mycket ”rymd” omkring sig hela tiden…! Här har vi också tvättbara överdrag från IKEA, och även plädar som skyddar sittdynorna i någon mån. Tack och lov för klädrullen, den får göra grovjobbet när det gäller att hålla soffan ren;))Ha det gott! Kram fia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *