MINNE FÖR LIVET, VÄNNER & ETT TIPS!

Hej vänner!

Nu rullar veckan på igen med fart och allt är återställlt efter vår fina helg=)
TACK alla ni goa för era kommentarer i mina senaste inlägg!
Uppskattar dem jättemycket men senaste tiden har gått lite fort så jag har inte hunnit svara er! Nu blir det bättring;)
Den här underbara buketten fick jag av vännen M i helgen!
Vad gjorde man utan vänner?;)

Tänkte visa er vad jag gav sonen i studentpresent! Ett beställt silversmycke i form av en stav med tyngd i, med gravyr – Alexander på ena sidan och Älskad son på den andra. Jättefint tycker jag och passar bra på en kille i övre tonåren;) Han fick så mycket bra presenter för kommande boende, men jag ville ge honom ett minne från hans dag med.

I går hade vi lite ”fest” även på måndagen!=)
Stora A med söta L och min vän M mumsade på rester av den goda buffématen;)
Ett tips till er idag är den här sötnosen som finns på Indiska!
Så sött med rosa och rött!
Härlig sommarklänning för bruna ben och ljumna kvällar…;)
Hoppas ni har en fin tisdag!

6 reaktioner på ”MINNE FÖR LIVET, VÄNNER & ETT TIPS!

  1. Åååå vad underbar bukett du fick bara så himla söt.Jisses vad snyggt smycke din Alexander fick bara så fint.Härligt med lite god mat och unsderbart sällskap.WoW vad söt klänning .Dem gillade jag.Tack söta du för tipset rara du-Ha en skön tisdag .Kraaam Rita ♥

  2. Ojjj vilket firande ni har haft…så mycket fint o gott du hade ordnat med, kan tro att du är lite trött nu..vilket fint smycke du gav din son..och klännings tipset, det tackar vi för, verkligen en söt klänning..och du var så söt o fin också på studenten..Kraaam Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *