FREDAG OCH VECKAN HAR VARIT SÅ KUL!

Hallå sweeties i fredagen!
Här är det fredagskänsla till max fast jag jobbar på P ikväll!=)
Är i alla fall ledig heeeeela helgen sen och flera roliga saker är på G!
Men vi börjar igår som var en strålande solig dag och det var lille T dag hos veterinären…Jag vet inte vem som var mest slut efter det besöket…Moi tror jag!=)
En veterinär, två djursjukvårdare och en munkorg senare satt chippet i nacken! Mina byxor var nedpinkade av lille T så då förstår ni hur rädd han är, lille vännen! Men vad gör man när man måste? Man kan inte låta honom vinna den matcen…men hundar är ju roliga, tre minuter senare ute i solen så var allt glömt;)
Mitt besök hos min hundtrimmare Lena på ljuvliga landet resulterade i dessa bilder. Sååååå fantastiskt underbart söta 8 v gamla whippetvalpar spenderade jag en lång stund med. Å så gosiga! Busiga med huggtänder som var överallt och keliga. Kunde knappt slita mig därifrån. 3 st valpar med av rasen ******…..jag har glömt namnet, men så söta de med!
Paradiset verkligen för en djurälskare som mig med hundar, katter och hästar=)
 Här är vår fina djurklinik i stan…det var hit lille T och jag åkte igår….
 ”Vissa” satt på parkeringen och blängde och hoppades nog att vi kört fel…….;D
 Tänkte tipsa om ett fint prisvärt linne/underklänning med i finaste ljusrosa från Soya concept, 199:-
 Fin spets och bra längd att ha under tunikar, blusar m m ….
Wiiiieeeee!!! Är så lycklig över mitt fina månbord jag kom över på Blocket för 1 v sen!
Är lycklig ägare fr o m i morgon då den snälla mannen t o m kör hem det till mig då han är på genomresa! Ska bli vitt och få bo i mitt vardagsrum:= Exakt en sån modell jag letat efter så jag är glad!
Det har hänt så mycket kul de senaste dagarna! I dag vann jag ett pris på den underbara butiken Baazar i Sävsjö som jag ska åka och hämta i morgon. Ni måste kika in på deras hemsida och titta! Ni kan också gilla dem på Facebook för att ta del av erbjudanden! En annan rolig sak är på G därifrån…ni får se vad längre fram=)
Jag fotar därifrån i morgon så ska ni få ta del av det sen! Min länk finns på deras sida så ni hittar tillbaka sen;)
Jobbet rullar på och är verkligen kul och det händer så mycket hela tiden, vilket jag älskar! Folk kommer och går på kontoret och häromdagen kom en av dem som spelar med The Ark in och bubblade en stund;)
Njut av er fredagskväll nu! Det ska jag med göra…efter kl 22;)
KRAM

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

8 Comments

  1. Åh vilka fina whippetvalpar, den vita/vildfärgade hade jag gärna velat ha! Älskar den rasen, blir helt sjuk när jag ser bilderna. Hoppas nu lilla T mår bra, och mår allt för dåligt efteråt! Sött linne det har jag kikat på. Grattis till priset och ha en skön helg!Anne-Lie

  2. Vilka små sötnosar:) Fint linne, har några plagg från Soya. Verkligen prisvärda:) Kram

  3. Tänk vad bra det är att de glömmer så fort de små vovsingarna. Min Elsa (westie också)var och fick pälsen ryckt igår, tog många timmar, var så mycket ull kvar, men tänk lika glad för det var hon när hon kom hem. Men jag kan tänka mig att det var ännu lite jobbigare för din lille T. Ha en skön helg/Christina

  4. Jag döööööööör av avund (nästan) vi har verkligen fullsmockat hem men kommer jag över ett sånt bord så vill jag toklova att jag rensar ut annat till förmån för det! (När jag jobbade på Myrorna, hade jag ett sådant framför ögonen men hann inte reagera före en kund roffade åt sig det, gissa graden av frustration när jag leende fick ta betalt och se bordet försvinna)Hoppas du får en fantastisk helg!KRAMAR

  5. Hej vad fin du är i håret, det strålar om dig. Du kan väl berätta vilken hårinpackning du använder . Mitt hår känns slitet så här efter lång vinter och när man också bleker håret så slits det i topparna.Tacksam för tips Mvh Lena

  6. Det låter som om du har en härlig tid just nu! Precis som det ska vara nu när det äntligen är vår och snart sommar.Ha en riktigt skön fortsatt helg!Kram!

  7. Ååååå vilka söta små hundar.Himla fint där du fixar dina små sötisar.Åååå vad snygg underklänning bara så läcker.Vad skoj att du hittat ett fint månbord.Ha det gott rara du.Kraaam Rita ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *