NY VECKA & CAN CAN

Morning sweethearts!

Ny vecka och ännu mera sol är utlovad!
Härligt, det gäller att ta vara på stunderna;) Gillar friheten i jobbet, man kommer ut mycket vilket är en stor fördel såna här dagar!
Gårdagen tillbringades med start på morgonen med kul telefonsamtal med bästa L och uppdatering i livet;), frukost ute på altanen, powerwalkande runt sjön i solen, liggandes på en solsäng i trädgården, fikandes i solen och slutligen med mumsigt lax- o rotfruktspaket till middag! Fått lite lagom med brunfärg på näsan och det stramar lite skönt i skinnet…Yes, jag njööööööt!=) Varför är inte alla dagar såna?;)
Har genom min absoluta bästa ever favoritblogg Simplicity (läs den!=)) fått upp ögonen för webbutiken Can Can som är en mysig butik med flera härliga godbitar från fina märken, både inredning och kläder m m !
Visar er några smakprov här;)

Söta tunikor och linnen… 
 Snyggaste bordet någonsin tror jag…tänk om det plötsligt kunde stå hemma i mitt hus…;)

Härligt snyggt från Tine K… så fin den skulle vara på bordet ovan med kanske vita syrener…..;)

Snygga förvaringskorgar….

Finaste handgjorda lampan i skön stil…

Så snyggt litet skrivbord…får gärna bo i mitt sovrum…blogghörna;)

Underbara ljuslyktor…

Snygg spegel för oss som gillar det vita maffiga….;)

Kika in i butiken så hittar du mycket mer superfina inredningsdetaljer!

Ha en riktigt skön måndag nu vänner och ta vara på vårvärmen!=)

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

9 Comments

  1. Ja, därinne har jag varit några gånger 🙂 det finns en hel del fint där!! Kramar och ha en bra början på denna vecka!!

  2. Låter som en kanon söndag!!!!Åååå vad mycket snyggt du visar.Ska genast gå in och kolla där.Ha nu en härlig måndag söta du .Kraaam Rita ♥

  3. Så härlig dag du hade, solen sken här också hela dagen. Underbart!Tack för tipset om butiken.Kramar och må så gott idag.L

  4. Bordet var ju sten-läckert!! Ska in och kika i den butiken:) Och vadå favorit-blogg! Jag trodde att det var jag;))))) Kram!

  5. Japp, har kikat i den härliga butiken..:)En sådan där vikvägg i vitt har jag till salu från Tine k Home:) Men den kan jag ju inte skicka så om någon vill köpa så får den hämtas i metropolen:)kraeli kram söta!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *