PÄRLSPONT, KAKEL & SJÖSTEN…

Bakom fönsterväggen finns den kaklade duschhörnan. Takduschen är köpt via designkranenshop.nl. Även krokarna är holländska, köpta på en semesterresa.

God förmiddag bloggisar!

Ny dag och redan torsdag och faktum är att nu skiner solen i Smålandia i alla fall!=)

Hittade ett DRÖMBADRUM på nätet igår! Milda makter vad fint!
Tänk att ha det ljuset, utrymmet, sjösten på golvet och en fantastisk inredning!
Gissar att det får bli en trisslott idag, så man kan förverkliga detta =)

Förvaring extra-ordinaire! Köpmansdisken är köpt på Blocket för 1 300 kr. Den var i stort behov av renovering, men Marie och Fredrik förstod att den skulle göra sig bra i badrummet, så det var värt allt slit. Ovanför byggde Fredrik hyllplan och skåpdörrar av gamla fyndade fönster. Handduksställning från franska Côte table, köpt hos Mary’s house.
Så vansinnigt fint!
Bakom fönsterväggen finns den kaklade duschhörnan. Takduschen är köpt via designkranenshop.nl. Även krokarna är holländska, köpta på en semesterresa.
  Mitt på golvet i det ljusa badrummet står badkaret i gjutmarmor på tassar, från Westerbergs. Fredrik har tillverkat egna ståndarrör i koppar. Ovanför badkaret hänger en krona för levande ljus, Housedoctor. I fönstret ett olivträd i en zinkhink. Gammalt tvättställ i järn, samt fat drejat av Lena Ihrman, allt från hennes ateljé och butik Lustfyllt.
Här vill jag ligga i vattnet och kika ut….;)

Lunchdags och jag ska åka iväg med en ”stackars lite krake” vid namn Theodor som ska trimmas i eftermiddag! Eller…vid närmare eftertanke kanske det är lite synd om tjejen som gör det…ha ha…han blir ett vitt litet monster när han ska trimmas;)

Ha en skön eftermiddag vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

8 Comments

  1. Vilket SKÅP ! Ah… HELT ljuvligt.Tänk att få chansen att köpa ett drömhus & ha obegränsat med pengar att inreda för… Jisses.. man hade nog blivit sjuk *S*Hoppas att Theodor var som ett litet lamm & inte ett litet monster 😉

  2. Mysigt och gott om plats:-) Jag har haft lite problem med din blogg men nu verkar det att funka. Jag har inte kunnat se vad jag har skrivit och du försvann på min blogglista, skumt. Testing…….Kram

  3. Det var verkligen jättefint, jag gillade golvet så mycket…Tänk om man hade så mycket plats och ljus……drömmer…:-)kramar och må fint vackra du!

  4. Ge mej adressen dit å jag flyttar in i badrummet bums:) Vilket underbart badrum!!!I morgon är det jag som köper en trisslottkramarna till dej fina:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *