En dagens & Inspiration

 Tjingeling bästa bloggisar!
Här var det verkligen novemberväder ikväll…regn och rusk. Vi får pigga upp oss med något kul eller hur?=)
Här kommer en dagens och för er som hänger med här i Adelas värld, ni har sett den förut, Saint Tropez tunikan och underklänningen från samma märke;) Till det svarta tights med ”skinndetaljer”, svarta skinnstövlar och vintageinspirerat halsband från Lindex. Tunikan är  superfin och jag gillar den mycket med sina fina detaljer.
 Halsringningen är fin!
 Söta små knappar i ärmslutet;)
 Jag piggar upp mig med härlig JULINSPIRATION i LANTLIV! Underbar tidning tycker jag och mycket mysigt…det blir den här och en kopp the senare…
Men först ska jag måla nu! Svart matt färg…nu blir lilla fina auktionsbordet i House of Adelas vardagsrum mattsvart! Yes, ni ska få se resultatet senare i veckan!=)
Det står två vita darlingar vid dörren och väntar…ut i regnet!

Hej svejs och KRAM!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

12 Comments

  1. Du är jättesnygg i dagens outfit, helt dig! Så Lantlivs jultidning har redan kommet, då måste den inhandlas i morgon för nu är jag så trött i kroppen att inte ens en choklad får mig upp.Kramar till dig!

  2. Du är superfin som alltid! St Tropez gör superfina kläder men verkar aldrig få tid över att gå och prova 🙁 Roligt att få se ditt projekt sen 😀 Kram

  3. Hej ! Ursöt tunika ! Själv så har jag några linnen från St Tropez i ljuvlig silke/bomull kvalité. Kram Katarina

  4. Hej!Så fin du är i tunikan. Lantliv är en riktig favorit här hemma och deras recept fungerar alltid. Jag tycker mycket om blandningen i tidningen. Det blir roligt att få se ditt bord.Kram från Eva

  5. Jaha, du går nu över från vitt till svart? Skämt å sido, jag förstår grejen och är jättenyfiken på kommande resultat. Det är ju kontrasterna som gör det!Oavsett om det är svart eller vitt..P.S Lika fin som alltid i dagens, Du är en riktig inspirationsskälla.MVH Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *