Tyll, spets & stickat!

Hej sweeties!
Är ni här i Blogglandia?=) Min dag har bl a varit en sväng i skogen, mest för T & B skull. Passade på att plocka mossa igen då jag ändå var där;) Dagens innan det var detta! Grå spetstunika från Lindex, tyllkjol från Vila och sjalkragen också från Lindex, armband Unica. Jag gillar kombinationen spets, stickat och gärna lite tyll!=) En härlig mix av allt blir ändå lagom.
Mina älskade svarta boots som har hängt med två vintrar redan och ska vara med ännu längre är ett italienskt märke (som jag glömt!!=)), dyra i inköp men en dyrare skinstövel håller såååå länge…om man sköter dom vill säga och det är jag noga med. Lämnat in dom till skomakaren efter varje vinter för klackning och puts! Då håller dom ska ni veta;)
Spets och tyll….lovely!
Darlingar som håller och passar till ALLT!
I skogen var detta ”dagens”=)….spetsleggings från Saint Tropez, så sköna! Stövlar Noa Noa.
Theodors dagens= blöt päls;)
Gjort lite fix på trappan i min fina gjutjärnskruka från butik TIDLÖST i Halmstad
Ett hjärta med lite mossa på en trädgårdsstol…
Ha en lovely söndagskväll nu!

Kram var ni än är i världen=)
Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

11 Comments

  1. Vilka snygga kläder som vanligt, nu blev jag sugen på en tyllkjoll! Premiär surfar med min lilla rosa, har äntligen fått snurr på internet! Tack för tipset om Cup cakes med rosaglasyr, toppenbra recept som jag kunde baka med mitt glutenfria mjöl.

  2. Hej Vännen!YES snygg som vanligt;) Även jag har gått och spanat i denna fina tunika. Mm…riktigt läckert med tyllkjol under. Tack för tipset!Vad duktig du är med ditt pysslandet FINT!Kram från Bettan

  3. Åh så snyggt och tyllen är verkligen pricken över i. Måste försöka skaffa mig en sån nu när jag sett detta.Kram från V

  4. Fina bilder som alltid! Både på dig, sötnosen till vovve och alla finheter du tillverkar. Är så avundsjuk på folk som liksom bara slänger till sånt där!Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *